Mulles verkstad


I Mulles verkstad mekar vi med riktiga mojänger och molijoxer, det är vad Mulle Meck kallar sånt som man kan snickra, bygga, mecka och fixa med. Han säger: "det finns inget skrot, bara gamla grejer som går att använda på nya sätt". Lek med Mulles fina gula bil eller ta en tur till månen med raketen och utforska mån-grottan. Flygplanet står redo för er att ta luft under vingarna med.

Hälsa på i Sam Scribblers tidningsverkstad och måla en fin bild. Du kan också hälsa på Buffa, hon gillar att bli klappad!

Snickra ihop dina egna specialbyggen i det nya snickeriet, det finns hur mycket material som helst att välja på. Ni kan även köpa byggsatser av oss som ni kan fardigställa själva. Eller varför inte utforska Mulle Mecks egna båt? Ta en tur ut på havet och titta på fiskarna!

Upptäck hur mycket kuligt det går att meka ihop med lite tid och massor av fantasi. Mulle kan bygga, fixa å dona med det mesta. Ja, bilar, båtar, tåg, flygplan, raketer och hus. Kom och var med du också!

Lekinformation

Vi vill att alla ska skapa och ha kul här på Mulle Meck i Glada Hudik! För allas trevnad och säkerhet har vi därför satt upp några enkla punkter att förhålla sig till. Alla barn som kommer till oss måste medföljas av en person som fyllt 13 år som ansvarar för barnet av säkerhetsskäl. Ha alltid översikt över era barn, speciellt i snickeriet.

Entré

Inne i lokalen finns skohyllor där alla lämnar sina skor, men om du som vuxen vill behålla skorna på finns skoskydd att använda. Av hygieniska skäl så är det bra om alla besökare ha strumpor på sig inne på Mulle Meck. Det finns att köpa i receptionen för den som glömt.

Vi vill be er som har barnvagn att ställa den på barnvagnsparkeringen utanför turistbyråentrén. Lås finns att låna i receptionen på Mulle Meck. Saker ni behöver ta med er in från barnvagnen kan ni lägga i hyllorna i trapphuset.

Mulle Meck erbjuder två kundtoaletter: varav en har skötbord. Hiss finns.

Mat och förtäring

Förtäring av medhavd mat eller dryck är ej tillåten i lokalen - givetvis med undantag för barnmat till de allra minsta, samt specialmat vid allergi. Naturligtvis så finns det tillgång till micro för att värma maten.

Förtäring får ske i första hand inom caféområdet.

Lekmiljö

Det finns vassa hörn och oljespill hos Mulle Meck så lek sker på egen risk.

För att främja en så säker och rolig lekmiljö som möjligt så är det viktigt att tänka på:

  • Spring inte i lokalen
  • Barnen ska klättra upp till rutschkanan genom raketen eller via klätterhandtagen på månen för att inte hamna i vägen för de som åker.
  • Snickarverktyg används endast inom snickeriet och med försiktighet med tanke på säkerhet. Det finns verktyg som bara du som vuxen kan låna: dessa bör endast användas av dig som vuxen.
  • Tobakslagen förbjuder rökning i alla lokaler och tillhörande ytor utomhus som är avsedda för barn- och ungdomsverksamhet. Mulle Mecks policy är att jämställa e-cigaretter med vanliga cigaretter.

Vår personal har alltid rätt att avbryta/förhindra lek eller beteende som av säkerhetsskäl kan bedömas som farligt eller direkt opassande. Personalen har även rätt att avhysa barn och/eller vuxna som inte följer de givna reglerna eller som på annat sätt uppträder olämpligt.

Tillgänglighet

Har du frågor kring den fysiska tillgängligheten i våra lokaler?
Se uppdaterad information på Tillgänglighetsdatabasen

Rulla ut och rulla på!

Butiken
Föreviga din vistelse hos oss. Vi säljer alla Mulle Mecks böcker, dessutom finns det t-shirts, pyssel & pussel och mycket mer.
Läs mer
Mulle Meck i Glada Hudik anordnar en rad Mojäng- & molijoxkurser. Perfekt för er som vill lära era bygga, meka och skapa!
Kurser
Mulle Meck i Glada Hudik anordnar en rad Mojäng- & molijoxkurser. Perfekt för er som vill lära era bygga, meka och skapa!
Läs mer
Kalas
Fira ditt födelsedagskalas, eller ha kalas tillsammans med din kompis, hemma hos Mulle Meck och Buffa.
Läs mer